Koko kauden järkyttävästi loukkaantumissumasta kärsineen Pittsburgh Penguinsin tilanne synkistyi entisestään sunnuntaina Boston Bruinsia vastaan pelatun ottelun tiimoilta.

Vasta vähän aikaa sitten tähtihyökkääjänsä Sidney Crosbyn kuukausien loukkaantumisen jäljiltä takaisin kokoonpanoonsa saanut seura menetti lasaretin puolelle Bruinsia vastaan jälleen kaksi tärkeää hyökkääjäänsä, Dominik Kahunin sekä Dominik Simonin.

24-vuotias Kahun kärsii tuoreiden tietojen mukaan aivotärähdyksestä, eikä miehen paluuaikataulusta ole tällä hetkellä mitään tietoa. Saksalaishyökkääjä saapui Penguinsiin kesällä Chicago Blackhawksista. Viime pelit Jevgeni Malkinin laiturina hyökännyt nuorukainen on kuulunut tällä kaudella joukkueensa parhaimmistoon: kasassa on 48 pelin jälkeen mukava tehosaldo 10+17=27.

Penguinsin kokoonpanosta puuttuivat jo ennestään puolustajat Kris Letang ja Brian Dumoulin, sekä hyökkääjistä Nick Bjugstad ja alkukaudella yli piste per peli tahdissa ollut Jake Guentzel.