© Kuva: Ilari Isotalo

Lukko – Jukurit: Maalinteko tuottaa tuskaa

Liiga
Lukko – Jukurit
Perjantai 3.1. klo 18:30

Samalla kun maistellaan nuorten Leijonien mainiota USA-voittoa U20 MM-kisoissa, pelataan Liigassa perjantaina neljän ottelun kierros. Raumalla kohtaavat taulukon keskivaiheille tukevasti ankkuroitunut Lukko ja pudotuspeliviivan horisonttiin hukannut Jukurit. Kummankaan peli ei ole viime aikoina hurmannut ja vuosi 2020 pitäisi aloittaa nousujohteisesti.

Lukko sai kolmen ottelun tappioputkensa poikki jatkoaikavoitolla Sportista. Lukko voitti ottelun mitenkään vakuuttamatta 3-2. Raumalaiset tuntuvat kaivanneen tuulennopeaa Justin Danforthia, joka edusti Spengler Cupissa Team Canadaa. Nuorten MM-kisoissahan Lukosta ovat Ville Heinola sekä Ville Petman. Pekka Virran tehtävänä on saada joukkueelleen aikaan ryhtiliike tähän peliin. Materiaaliltaan isännät ovat kyllä vieraitansa edellä.

Jukurit on puolestaan viiden pelin tappioputkessa, eikä joukkue ole pitkään aikaan näyttänyt oikein miltään. Kapealla työkalupakilla operoiva Pekka Kangasalusta menetti nuorten MM-kisoihin Kristian Tanuksen ja Mikko Kokkosen. Tehottomuus ja oman pään virheet rokottavat mikkeliläisiltä pisteitä armottomasti. Satakunnan kiertueella joukkue yrittää saada korjausta tilanteeseensa Liigan huonoimpana vierasjoukkueena.

Lyö vetoa ottelusta:

Lukko on ottelussa selkeä suosikki koti- ja luokkaetunsa ansiosta. Vedonlyönnillisesti eniten kiinnostaa kuitenkin vähämaalisuus. Jukureille maalinteko on tuottanut tuskaa, eikä Lukkokaan nyt ole kauheasti verkkoja pöllytellyt. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,72.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.