TPS tiedotti sunnuntaina kotisivuillaan surullisesta uutisesta. Turkulaisten maalivahti Rasmus Tirronen (arkistokuvassa) joutuu leikkauspöydälle, jonka takia 29-vuotiaan torjujan kausi on kokonaan ohi.

Kassari paljasti, että jonkinlainen vamma on piinannut pelaajaa jo tovin.

– Olen pelannut jo tovin omasta tahdostani vamman kanssa, sillä olen halunnut olla joukkueen käytettävissä. Vamma on kuitenkin äitynyt sen verran pahemmaksi, että on fiksumpaa laittaa mies kuntoon, jotta olen täydessä pelikunnossa, kun ensi kausi käynnistyy, ykkösmaalivahdin tontin itselleen ottanut Tirronen kertoi.

Kun leikkaus on edessä viikon päästä, on pelaaja siihen asti käytettävissä, mikäli hän itse sekä valmennusjohto kokevat, että tällaisesta olisi apuja. Tirrosen korvaajaksi Turkuun siirtyy maanantaina ruotsalainen Erik Källgren.

– On hienoa tulla Turkuun! TPS on noussut taisteluun pudotuspelipaikasta ja haluan auttaa joukkuetta voittamaan pelejä. Olen luonteeltani erittäin kilpailuhenkinen, joten vain voittaminen kiinnostaa, tuore TPS-kasvo kertoi.

TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio puolestaan selvitti, että vahti oli Allsvenskanin parhaita maalivahteja viime kaudella.

– Hänessä on valtava potentiaali kehittyä urallaan ja koimme hänet sopivaksi vaihtoehdoksi, joukkueen maalivahtitilanteen muuttuessa Tirrosen poissaolon myötä.

Loukkaantumisen kanssa painiva vahti pysäytteli pikkumustia tällä kaudella 30 pelissä 89,0 prosentin varmuudella.

Lauantain liigakierros saattoi olla myös toiselle pelaajalle lopun alkua tämän kauden osalta. Pelicans-kippari Hannes Björnisen sesonki on loukkaantumisen takia todennäköisesti paketissa.

LUE SUNNUNTAIAAMUN LIIGAJUTUISTA MYÖS:
Kylmät väreet! KooKoo-faneilta mieletön vastaanotto joukkueelle – pistivät liikennehuoltamon sekaisin voitokkaan liigapelin jälkeen