Liiga
KalPa – TPS
Perjantai 24.01. klo 18:30

Perjantaina Kuopiossa ottelevat top 10 -sijoituksesta kisailevat KalPa ja TPS. Molemmat ovat nostaneet tasoaan sitten syksyn ja varsinkin TPS:n muutos Liigan kestovitsistä vakavasti otettavaksi joukkueeksi on ollut suuri. Tämä ottelu antaa suuntaa sille, mitä pudotuspeliviivalla tulee tapahtumaan.

Viime viikonloppuna KalPa kärsi nolon kotitappion sarjajumbo Sportille, mutta teki seuraavaksi illaksi ryhtiliikkeen ja haki pisteet alamaissa olevalta JYPiltä. Tällä hetkellä kuopiolaiset ovat hyökkäyksissään vauhdikkaita ja tehokkaita, mutta Tommi Miettisen suojateilla on parannettavaa hasardeille alttiissa puolustuksessa. Tämä antaa painetta KalPan maalivahtiosastolle – onnistumisia on tultava, tai omissa soi armotta.

TPS on hävinnyt viime aikoina ainoastaan vahvassa vireessä olevalle KooKoolle. Keskiviikkona myös turkulaiset antoivat vauhtia JYPin alamäelle ja voittivat ansaitusti 5-2. Uusi maalivahti Erik Källgren vaikuttaa pelimieheltä ja Lauri Tukonen tuo leveyttä hyökkäykseen. Marko Virtanen on saanut joukkueeseensa tunnetta ja se näkyy eritoten varjojen mailla vaeltaneen Lauri Korpikosken otteissa. Turussa siis toivonkipinä on herännyt ja joukkueen peli-ilo on käsin kosketeltavaa.

Lyö vetoa ottelusta:

KalPa voi olla tähän otteluun pikkusuosikki, mutta vedonlyönnillisesti TPS:n menestys kiinnostaa enemmän. Nostan vetosuositukseksi tähän otteluun vierasmenestyksen ja veto sisältää kaiken mahdollisiin rankkareihin asti: TPS voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,30.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO