Pidempi kakku tulossa? Pelottava niittaus Liigan kurinpidon syyniin – myös toinen tapaus tutkintaan!

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Sport joutuu tulemaan lauantain Jukurit-ottelussaan toimeen ilman kahta hyökkääjäänsä.

Liiga tiedottaa sarjan kurinpitodelegaation määränneen Turo Asplundin (arkistokuvassa) ja Aaro Vidgrenin väliaikaisiin pelikieltoihin kurinpitokäsittelyn ajaksi perjantain KalPa–Sport-ottelussa tapahtuneista tilanteista.

Asplund sai KalPa-ottelun kolmannessa erässä pelirangaistuksen estämisestä pelottavalta näyttäneessä tilanteesssa, jossa hän niittasi kuopiolaisten kiekottoman Miikka Pitkäsen kuolleesta kulmasta jään pintaan.

Vidgrenin tilanne tapahtui puolestaaan toisen erän alussa, jossa hän luisteli KalPan Ryan Wilsonin luistelulinjalle aiheuttaen Wilsonin törmäämisen itseensä. Ottelun tuomaristo tuomitsi tilanteesta kahden minuutin jäähyn estämisestä.

Kurinpitokäsittelyyn edenneet tapaukset ovat nähtävissä alta.

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!