Ilja Kovaltshuk jäämässä sittenkin Montrealiin? Lehti: Tällainen jatkosopimus toimisi molemmille osapuolille

© Kuva: Getty Images
Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Montreal Canadiensin kanssa äskettäin loppukauden kattavan sopimuksen solmineen Ilja Kovaltshukin päätös nöyrtyä minimihintaiseen sopimukseen perinteikkään kanadalaisseuran kanssa näyttää onnistuneelta.

36-vuotias entinen NHL:n ykkösvaraus on nakutellut kahdeksassa Canadiensin paidassa pelaamassaa ottelussa tehot 4+4.

Montreal Gazette uskookin Canadiensin GM Marc Bergevinin harkitsevan tällä hetkellä venäläislegendan kauppaamiseen sijaan jatkosopimuksen solmimista takavuosien maalitykin kanssa.

Montrealilaislehden toimittaja Jack Toddin mukaan Canadiensin ei kannata kaupata Kovaltshukia siirtotakarajalla ainakaan vaihdossa varausvuoroihin, sillä seuralla jo on jo valmiiksi varsin hyvä pooli tulevaisuuden lupauksia.

Siirtovaihtoehdon hautaamisen puolestaan puhuvat myös Kovaltshukin agentti Pat Brissonin medialle antamat kommentit. Agentti kertoo Kovaltshukin olevan juuri nyt enemmän kuin tyytyväinen asemaansa Montrealissa, eikä agentti sulje pois laskuista myöskään mahdollisuutta jatkosopimukseen, joskaan ajankohta neuvotteluille on agentin mukaan vasta tuonnempana.

GM Bergevin ei ole joka tapauksessa tunnettu halustaan solmia pitkiä jatkosopimuksia veteraanipelaajien kanssa. Tästä esimerkkeinä mm. Andrei Markovin ja Aleksandr Radulovin tapaukset. Montreal Gazette povaakin artikkelissaan, että mikäli Canadiens solmii Kovaltshukin kanssa jatkosopimuksen, se aikoo tarjota miehelle yksivuotista, bonuspainotteista ja peruspalkaltaan edullista jatkopahvia.

Oletko samaa mieltä Toddin väitteiden kanssa? Kerro mielipiteesi asiaan SuomiKiekon Facebook-sivuilla.

LUE MYÖS: NHL:n tähtivahti siirtohuhujen kohteena – Lähteet: kaksi ”suomalaisseuraa” kiinnostuneita?

Stanley Cup -finaalit alkavat! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!