Huolestuttava uutinen: Tuukka Rask kärsi jälleen aivotärähdyksen NHL:ssä!

© Kuva: Getty Images

NHL:n suomalaisittain yön ikävin tapahtuma nähtiin Boston Bruinsin vierailtua Columbus Blue Jacketsin kotiluolassa Ohiossa.

Bruinsin maalivahti Tuukka Raskin peli päättyi jo reilun minuutin jälkeen kotijoukkueen ruotsalaislupaus Emil Bemströmin törmättyä suomalaiseen rajusti kyynärpää edellä. Päähän osunut niitti pudotti suomalaisen jään pintaan päättäen konkarivahdin pelin siihen.

Lisää ikäviä uutisia saatiin ottelun jälkeen Bruinsin päävalmentaja Bruce Cassidyn kerrottua Boston Heraldille kyseessä olevan jälleen uuden aivotärähdyksen. Raskin kannalta tilanteesta tekee entistä huolestuttavamman se, että 32-vuotias savonlinnalaislähtöinen torjuja kärsi edellisen aivotärähdyksensä vasta vajaa vuosi sitten tammikuussa.

– Hän kärsii aivotärähdyksestä. Hän sai kyynärpäästä iskun päähänsä ja joutuu todennäköisesti aivotärähdysprotokollaan. Ainakin näin minulle kerrottiin, mutta ehkä vamma ei ole niin paha kuin aluksi ajattelimme. Uskoisin meillä olevan paremman käsityksen asiasta keskiviikkona, Cassidy kommentoi.

Bemström selvisi Raskin yliajosta ilman rangaistusta. Columbus voitti ottelun lopulta maalein 3-0.

Katso Raskin loukkaantuminen alta: