Liiga
HPK – HIFK
Lauantai 04.01. klo 17:00

Liiga jatkuu lauantaina seitsemän ottelun merkeissä ja päivän liiganoston otan Rinkelinmäellä pelattavasta ylemmän keskikastin ottelusta HPK – HIFK. Kerho on tällä hetkellä seitsemännellä sijalla ja HIFK puolestaan majailee kaksi paikkaa korkeammalla viidentenä. HIFK on voittanut kaksi viimeistä joukkueiden kohtaamista, joten otteitaan koko ajan parantavalla Kerholla on nyt revanssin paikka.

HPK voitti ennen vuodenvaihdetta JYPin kotonaa 4-2 ja ottelusta löytyy paljon hyvää sanottavaa. Kerhon hyökkäyspeli toimi mainiosti ja maalissa Joona Voutilainen paikkasi puolustuksen ajoittaiset lapsukset mallikkaasti. Kerho on vuoden pimeimpänä aikana parantanut otteitaan Antti Pennasen laatuvalmennuksessa ja tavoitteena on suora pudotuspelipaikka kuuden parhaan joukossa. Kolmen viime ottelun voitot kovista vastuksista puhuvat tästä omaa kieltään.

HIFK näyttää paperilla kivikovalta, mutta tämä ei ole käytännössä näkynyt tulostaululla. Vihjeottelussa Pelicansia vastaan Jarno Pikkaraisen suojatit pääsivät maalipaikoille ja pyörittivät parhaimmillaan mallikkaasti, mutta koko kauttakin leimannut tehottomuus vei joukkueelta voiton. Isossa kuvassa HIFK pelaa erinomaisesti erikoistilanteet, joten sitä vastaan kannattaa pysyä pois jäähyboksista. Mikko Kousan loukkaantuminen jättää Pikkaraiselle vähemmän vaihtoehtoja puolustukseen.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelu on lähtökohtaisesti hyvin tasainen ja vetomarkkinoilla HIFK:n selkeähköä suosikkiasemaa tekee mieli haastaa. HPK on tällä hetkellä hyvä yhdistelmä, enkä saa sitä altavastaajaksi. Tiukkaan ja odotetusti vähämaalisenkin peliin otetaan pelin lopulliseksi voittajaksi Kerhoa: HPK voittaa ottelun (sis. JA+RL) kertoimella 2,09.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO