© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – Tappara: Lauantain klassikko

Liiga
HIFK – Tappara
Lauantai 18.01. klo 15:00

Lauantain liiganosto otetaankin sitten ikonisesta Suomi-kiekon klassikosta: HIFK ja Tappara ottavat mittaa toisistaan Helsingin vanhassa jäähallissa. Molemmat joukkueet ovat jälleen voimissaan ja kuuluvat tämän kauden mestaruuden tavoittelijoihin. HIFK tosin hieman alisuorittaa tällä hetkellä ja on valunnut sarjataulukossa kahdeksanneksi. Tappara on puolestaan vahvasti sarjakakkosena.

HIFK saapuu tähän peliin yli viikon tauolta. Se pelasi viimeksi toissaviikon torstaina, jolloin se voitti heikon SaiPan 4-1 ja joukkueella oli varaa laittaa show-mielessä ottelun lopuksi maaliin Jan Lundell. Helsinkiläisillä on niin vahva rosteri, että tämänhetkistä sarjasijoitusta voisi pitää jonkinlaisena alisuoriutumisena. Kauteen mahtuu monenlaista vaihetta ja joukkuetta on välillä vaivannut tehottomuus. Jarno Pikkarainen ei saa joukkueen suorituksesta täysin puhtaita papereita.

Tapparan kauden alku oli upea, mutta marraskuun maaottelutauon jälkeen otteisiin tuli selkeä suvantovaihe. Tällä hetkellä suorittaminen on hyvällä tasolla, joskin hyvän ja huonon illan ero on selkeästi nähtävissä. Joka tapauksessa Jukka Rautakorven kirvesrinnat vaikuttavat tänäkin vuonna joukkueelta, joka tulee etenemään kevään ratkaisupeleissä pitkälle – tosin mestaruuskandidaatteja on tänä vuonna useampi. Tämä peli sytyttää varmasti Tapparan ja luvassa on kova kahina.

Lyö vetoa ottelusta:

Nordis ei ole helppo paikka vieraille, mutta en näe ihan pohjaa sille, miksi HIFK on kertoimissa niin suuri suosikki. Markkinoiden kanssa olen sen verran eri mieltä, että Tappara nousee peleihin. Vetosuositus on Tasoitusveto, Tappara +0.5 kertoimella 1,95. Jos pistekin matkaa Tampereelle, veto on kiinni.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.