Dallas Starsia nykyään edustavan konkarihyökkääjä Corey Perryn uudenvuoden Talviklassikko 85 000 katsojan edessä päättyi todella nololla tavalla jo miehen ensimmäisessä vaihdossa Nashville Predatorsia vastaan tapahtuneeseen ylilyöntiin.

Urallaan mm. Stanley Cupin, maalipörssin ja NHL:n arvokkaimman pelaajan palkinnon voittanut 34-vuotias kanadalainen taklasi Predatorsin puolustaja Ryan Ellisiä sikamaisesti suoraan päähän vain reilun kahden minuutin pelin jälkeen. Seurauksena nolo suihkukomennus ja pitkä kävelymatka jättiyleisön edestä pukukopin suojiin Ellisin jäädessä makaamaan päävamman saaneena jään pintaan.

Predators sai Perryn törttöilyn myötä otteluun upean alun ja iski seuranneen viiden minuutin ylivoiman ja hetken päästä päälle tulleen toisen kakkosen myötä taululle kaksi maalia. Tämän jälkeen Stars laittoi kuitenkin luukut kiinni ja kiri kotiyleisönsä edessä Talviklassikon voittoon maalein 4-2.