400% ensitalletusbonus uusille asiakkaille!

Tammikuu on monelle tipaton, mutta peliyhtiö Betsafe pitää huolen siitä, ettei sen tarvitse olla vedoton. Betsafe tarjoaa todella matalan kynnyksen bonuksen uusille asiakkaille: saat 10€ talletuksella yhteensä 50€ pelirahaa, joten pääset alkuvuoden vetoihin mukaan pikkurahalla!

Tämä tarjous kannattaa ottaa välittömästi haaviin. Pääset 400% bonukseen käsiksi seuraavalla tavalla:

  1. Avaa Betsafelle tili TÄSTÄ.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Aktivoi 400% talletusbonuksesi ennen ensimmäistä vetoasi.

Jääkiekossa tapahtuu alkuvuonna!

Alkuvuonna kotimaiset sarjat Liiga ja Mestis paahtavat täydellä teholla. Molemmissa on vielä runkosarjaa jäljellä mukavasti ja joukkueet hakevat asemia playoff-kevättä silmällä pitäen. Tarjolla on paljon otteluita ja lukematon määrä eri vetomuotoja.

Myös NHL, KHL ja eurooppalaiset jääkiekkosarjat ovat mukana isolla höyryllä. Lisäksi helmikuun alkupuolella Euro Hockey Tourissa pelataan Ruotsin turnaus, jossa joukkueet ajavat sisään mahdollisia pelaajia kevään MM-kisoihin.

Hyppää kyytiin ja huipenna lätkäjännityksesi pistämällä vetoa sisään!

Lisätietoa tarjouksesta:

Kampanja on voimassa 04.02. klo 00:59 asti. Tarjous koskee Suomessa asuvia uusia asiakkaita. Tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja Betsafen normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. Pienin 400 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 40 € (10 € talletuksella). Lue tarkemmat ehdot kampanjasivulta.