Mestiksen nettisivuilla tiedotettiin, että TUTO Hockeyn puolustaja Mikke Levolle on lätkäisty viiden ottelun pelikielto. Pelaajalle tuomittiin perjantaina 5+20 minuutin jäähy pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Levo jyräsi SaPKon Henri Keskilohkon savonlinnalaisten puolustus- ja keskialueen tuntumassa brutaalisti. Voit katsoa karun näköisestä taklauksesta videon ohesta.

Kuten video näyttää, tilanteessa SaPKo-pelaaja sai syötön laidan tuntumaan oman puolustusalueen siniviivan kohdalle. Koittaessaan ottaa syöttöä vastaan, Keskilohko joutui pyörähtämään ympäri, ja oli siten haavoittuvassa peliasennossa.

Välittömästi Keskilohkon koskettua kiekkoa, taklasi TUTO Hockeyn Levo tätä. Taklaus osui vastustajaa suoraan päähän.

Levo on pelannut Mestiksessä yhteensä 153 ottelua tehoin 15+34=49, liigauran 45 ottelua ovat tuoneet tehot 1+2=3. Turkulaisjoukkueen osalta kausi jatkuu tänään sunnuntaina kotiaskissa Ketterää vastaan.