Tampereella tulevana lauantaina pelattavaa Tappara-HPK-ottelua edeltävät komeat seremoniat, kun tamperelaisseura juhlistaa vuodenvaihteessa eläkkeelle jäävää pitkäaikaista toimitusjohtajaansa Mikko ”Mikki” Leinosta.

Tapahtuma alkaa kello 15, kun Leinosen kokoama Mikki All-Stars kohtaa Pietarinkadun Oilersin Legends -joukkueen.

Molemmista joukkueista löytyy useita suomalaiskiekkoilun legendoja aina Timo Jutilasta, Teppo Nummisesta, Esa Tikkasesta ja Veli-Pekka Ketolasta lähtien.

5000:lle ensimmäiselle Hakametsään saapuvalle katsojalle on luvassa myös muisto, sillä tamperelaisryhmä kertoo Twitter-tilillään heidän saavan uunituoreen Mikki t-paidan.

Ennen kello 17 alkavaa Liiga-ottelua jäällä nähdään lisäksi juhlallisuuksia, sekä Tappara Hall of Famen uusien jäsenten julkaisu. Ottelun jälkeen Leinonen lausuu myös viimeiset tervehdykset kannattajille jäältä.

Mikki All-Stars
Mikko Leinonen, Juha Silvennoinen, Pertti Ansakorpi, Tuomas Leinonen, Torsti Järvenpää, Lasse Litma, Teppo Numminen, Janne Ojanen, Reijo Ruotsalainen, Rauno Korpi, Kari Heikkinen, Pekka Saravo, Hannu Jalonen, Lasse Aho, Ari Hellgren, Mika Lehto. Valmennus ja huolto: Kalevi Numminen, Kari Mäkinen, Pämi Männistö, Pertti Valkeapää, Timo Susi, Erkki Lehtonen, Timo Jutila, Seppo Ahokainen, Kari Suoraniemi, Tapio Kallio, Antti Virtanen sekä Mikin henkilökohtainen huoltaja Kari Kulmala.

Pietarinkadun Oilers Legends
Esa Tikkanen, Veli-Pekka Ketola, Lasse Oksanen, Mika Kortelainen, Harri Rindell, Ari Lähteenmäki, Raimo Hirvonen, Simo Saarinen, Pekka Tuomisto, Pentti Karlsson, Roland Carlsson, Erkki Rajamäki, Ville Uusitalo, Niklas Bäckström. Valmennus: Hexi Riihiranta, Jorma Immonen.

Tappara Tampere

@Tapparaofficial
Lauantaina juhlaottelussa jaossa 5000:lle ensimmäiselle Mikki t-paita💙🧡

Tulossa upea päivä Hakametsässä❗️Ovet auki klo 14
Liput: bit.ly/mikinilta

#Tappara #Tampere #Liiga