© Kuva: Getty Images

U20 Slovakia – Kazakstan: Taistelu paikasta auringossa

Nuorten MM-kisat
Slovakia – Kazakstan
Perjantai 27.12. klo 16:00

Nuorten MM-kisojen toisena päivänä nuorilla Leijonilla on välipäivä, joten otan noston saman lohkon ottelusta Slovakian ja Kazakstanin välillä. Slovakialle kyseessä on lähes kotiturnaus, sillä pelit pelataan naapurissa Tshekissä. Kazakstan säilytti viime vuonna paikkansa putoamiskarsintojen kautta ja sama haaste on todennäköisesti odotettavissa tänä vuonna.

Slovakialle tämä ottelu on kisojen avausmatsi. Slovakian päävalmentajana debytoi pitkän ja ansiokkaan pelaajauran rapakon molemmilla puolilla tehnyt sentteri Róbert Petrovický. Slovakian pelaajamateriaali kalpenee turnauksen parhaiden joukkueiden rinnalla selvästi, sillä joukkueessa on vain yksi NHL:ään varattu pelaaja, Maxim Cajkovic. Slovakialta ei odoteta ihmeitä tänä vuonna ja tämä peli on joukkueelle äärimmäisen tärkeä.

Kuten aiemmin mainitsin, Kazakstanille kisat ovat taistelua paikasta auringossa. Viime vuonna joukkue oli Tanskan kanssa selkeästi turnauksen heikoin joukkue. Tällä kertaa avausottelussa kazakit sinnittelivät kaksi erää Sveitsiä vastaan, mutta kolmannessa erässä sveitsiläiset puristivat ansaitun 5-3 voiton. Slovakialle voi olla eduksi, että Kazakstan taisteli Tapaninpäivän ottelussa päätössummeriin asti.

Lyö vetoa ottelusta:

Viime vuonna Slovakia murskasi Kazakstanin alkulohkossa 11-2. Vastaavanlaista ilotulitusta on vaikea nähdä tänä vuonna, ellei Kazakstan väsy kesken kaiken. Parhaalta idealta tuntuu tässä vaiheessa runsasmaalisuus ja siihen lähtee kevyt vetosuosituskin: Ottelussa yli 7.5 maalia kertoimella 1,90.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.