Mestis
TUTO – Peliitat
Keskiviikko 04.12. klo 18:30

Keskiviikkona pelataan viisi ottelua Mestistä ja otetaan tilaisuuden tullen yksi nosto mielenkiintoisesta sarjasta. Turussa pelaavat vastakkain nousukunnossa oleva TUTO ja sarjan pohjakerroksiin juuttunut Peliitat. TUTOn pakka näyttää tällä hetkellä hyvältä ja 50-vuotisjuhliaan viikonloppuna viettäneellä heinolalaisjoukkueella ole helppo paikka kääntää kurssiaan Turun illassa.

TUTO on tällä hetkellä neljän suoran voiton putkessa ja joukkue hönkii tällä tahdilla ylöspäin sarjataulukossa. Tällä hetkellä huomio osuu TUTOn puolustuskalustoon, joka näyttää Kalle Kaijomaan pätkäpestin myötä todella vahvalta. Pakistossa on kiekollista osaamista Mestikseen todella paljon ja esim. KooKoosta lainassa olevan Kalle Valtolaa katsoessa herää kysymys, eikö tälle miehelle ole käyttöä ylempänäkin. Ennustan turkulaisille iloisia asioita Mestiksessä.

Peliitoille iloisia asioita ei ole ollut paljoa tarjolla. Ajoittain peli kulkee mallikkaasti, mutta jatkuvat henkilökohtaiset virheet ja kiekonmenetykset kääntävät otteluita vastustajille. Nuorten MM-leiriin valmistautuva maalivahti Jasper Patrikainen ei pysty illasta toiseen paikkaamaan puolustuksen hölmöilyjä. Peliitoista on mielenkiintoisesti tarjolla kolme pelaajaa nuorten MM-ryhmään ja se on ainoa Mestis-joukkue, jolta ylipäätään on pelaajia listattuna. Vesa Petäjällä on kuitenkin mietittävää, millä epävarma nuori joukkue saisi vältettyä tällä kaudella Mestiksen karsintapelit.

Lyö vetoa ottelusta:

Sympaattinen Peliitat tulee joutumaan Turussa kovaan mankeliin ja pidän todennäköisimpänä tuloksena selkeää kotivoittoa. Vetosuositus on TUTOn vähintään kahden maalin voitto: Tasoitusveto, TUTO -1.5 kertoimella 1,73.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO