© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – Ilves: Kauden neljäs Tampereen derby

Liiga
Tappara – Ilves
Perjantai 13.12. klo 18:30

Maajoukkueen EHT-kiireistä huolimatta Liiga tahkoaa täydellä teholla perjantaina. Tämä näkyy myös perjantaisessa Tampereen paikallispelissä: Tapparalta ovat maajoukkueen mukana Jere Karjalainen ja Valtteri Kemiläinen, kun Ilvekseltä puolestaan Leijonapaidan pukee päälleen Eemeli Suomi. Kyseessä on kauden neljäs keskinäinen ottelu; Ilves johtaa tähänastisia kohtaamisia otteluvoitoin 2-1.

Tappara aloitti kauden ryminällä, mutta kovin meno on viime viikkoina tasaantunut. Samalla kirvesrintojen kärkipelaajat ovat kadonneet pistepörssin kärjestä. Tyler Morleyn loukkaantuminen on syönyt joukkuetta, vaikka muut ovat roolia ottaneetkin. Keskiviikkona Tappara näytti jäävän kotonaan KooKoon jalkoihin, mutta taisteli lopulta tasaisessa ja kuumassa ottelussa pisteet itselleen. Uusi värväys Steven Iacobellis iski uransa ensimmäisen liigamaalin ottelussa.

Ilveksen nousua vaikean alkukauden jälkeen ei voi kuin ihailla. Joukkue on tehnyt murhaavaa jälkeä, sillä viimeisestä viidestätoista ottelusta se on voittanut kolmetoista. Keskiviikkona vierasottelussa Sportia vastaan tupsukorvat näyttivät menevän menojaan, mutta Sport nousi vielä taistelemaan ottelun voitosta tosissaan. Erikoistilanteista huomio kiinnittyi kahteen alivoimalla päästettyyn maaliin. Arttu Ruotsalainen jatkaa sairauslomaansa myös perjantain derbyssä.

Lyö vetoa ottelusta:

Näissä derbyissä on aina oma magiikkansa, mutta Ilves on ollut viime viikot todella vakuuttava – itse asiassa merkittävästikin Tapparaa parempi. Niinpä tulokulma tähän peliin on Ilveksen menestys: vetosuositus on Ilves voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslauksukset) kertoimella 1,96.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.