Siirtohuhut käyvät kuumina supertähti Taylor Hallin ympärillä! Nyt tyttöystäväkin vedettiin mukaan

© Kuva: Getty Images

Siirtohuhut Taylor Hallin ympärillä ovat kiihtyneet, kun hyökkääjätähti jäi sivuun New Jersey Devilsin pelaavasta kokoonpanosta. Nyt huhut ovat ottaneet vielä suuremman vaihteen silmään.

Urheilutoimittaja Lauren Kelly bongasi Hallin tyttöystävän Instagramin My Storysta. Videolla Kyle Palmierin ja Connor Carrickin vaimot pitivät Hallin mielitietylle läksiäisjuhlia. Kuvaan on jopa liitetty teksti Bon voyage, joka tarkoittaa hyvää matkaa ranskaksi.

Hallin on arveltu olevan matkalla Colorado Avalancheen. Colorado-toimittaja tosin paljasti, että seura ei välttämättä ole enää mukana siirtokeskusteluissa. Muita vaihtoehtoja ovat St. Louis Blues ja Arizona Coyotes, mutta monen muunkin NHL-seuran on kerrottu olevan hyökkääjän perässä.

Lue myös: Löytyykö ottajia? Flopannut NHL-hyökkääjä vaatii siirtoa: ”En ole tyytyväinen”