Liiga
Pelicans – JYP
Torstai 05.12. klo 18:30

Itsenäisyyspäivän alla pelataan seitsemällä paikkakunnalla liigakiekkoa. Liigataulukossa alarekisteriin valunut ja muutenkin kriisistä kriisiin vaeltava Pelicans saa vieraakseen JYPin, jonka kausi on isossa kuvassa ollut oikeinkin mallikas. Pelicansissa ei pirteän alkukauden jälkeen ole onnistunut mikään ja vaikealta näyttää torstainakin.

Pelicans avasi kauden räväkästi ja keräsi ensimmäiset kymmenen peliä pisteitä lähes parhaiden tahtiin. Sen jälkeen lahtelaisten pistepussi on paisunut harvakseltaan. Kaiken lisäksi valmentajaosasto on mennyt uusiksi, ykkösmaalivahti lähti ulkomaille ja Tappara-ottelussa Taavi Vartiainen teloi Tuukka Mäntylän päivystykseen. Juhamatti Aaltonen kommentoi Vartiaisen tekosia julkisesti, joka kertonee omaa kieltään joukkueen sisäisestä dynamiikasta. Tällä hetkellä Pelicansin alakerta vuotaa ovista ja ikkunoista.

JYP sai Kouvolassa oppia jääkiekko-ottelun pituudesta, sillä joukkue mukavoitui tuhoisalla tavalla 0-2 johdossa. KooKoo käytti hurrikaanimiesten asennevajeen hyväkseen ja meni kolmannessa erässä menojaan. Miska Siikonen on käytöskymppeineen ollut huono esimerkki hermojen pitämisestä. Laatukoutsina Pekka Tirkkonen osaa palauttaa joukkueensa perusasioiden äärelle ja Lahteen saapunee ryhdistäytynyt JYP, joka tällä hetkellä on joukkueista kiistatta laadukkaampi.

Lyö vetoa ottelusta:

JYPin voittokertoimet eivät riitä peliin asti, mutta maaliodotusarvoa tässä matsissa löytyy siinä määrin, että vähintään kuuden maalin näkeminen Lahdessa kiinnostaa. Otan tästä kiinni: vetosuositus on Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 1,88.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO