Suomi on kärsinyt Nuorten MM-kisojen viimeisessä alkusarjaottelussaan 2-5-tappion Sveitsille.

Suomi avasi maalihanat ajassa 12.49, kun joukkueen parhaana palkittu Anttoni Honka (kuvassa) latasi ylivoimalla suoraan Ville Heinolan syötöstä kiekon verkkoon.

Osuma jäi avauserän ainoaksi ja Nuoret Leijonat pääsivät tauolle 1-0-johdossa.

Toisen erän alussa Suomelle tarjottiinkin sitten shokkihoitoa, kun ensin Fabian Berri tasoitti kamppailun vain 19 sekuntin pelin jälkeen ja vain noin pari minuuttia tästä Gaetan Jobin vei käkikellomaan 2-1-johtoon.

Joonas Oden tasoitti tämän jälkeen pelin Lassi Thomsonin ja Kim Nousiaisen syötöstä 2-2:een, mutta nelisen minuuttia ennen toisen kaksikymmenminuuttisen päätöstä Berri vei toisella maalillaan Sveitsin erätauolle 3-2-johdossa.

Kolmannessa erässä Nuoret Leijonat haki kiivaasti tasoitusta, mutta Simon Knak vei ajassa 50.03 tekemällään 4-2-osumalla Sveitsin jo kahden maalin johtoon. Loppulukemat 5-2 iski Suomen tyhjään maaliin Valentin Nussbaumer.

Suomi sijoittui A-lohkossa kolmanneksi ja saa torstain puolivälieräottelussa vastaansa B-lohkon kakkosen Yhdysvallat.