NHL:ssä vilkas päivä! Kaksi pelaajaa vaihtaa maisemaa – Winnipeg hankki maalivahdin

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtolistalla kävi torstaina kuhina peräti kahden pelaajan vaihdettua maisemaa.

Winnipeg Jets hankki syvyyttä maalivahtiosastolleen kiinnittämällä Detroit Red Wingsin siirtolistalle pudottaman Eric Comrien takaisin riveihinsä. 24-vuotias takavuosien huippulupaus on Jetsin 2. kierroksen varaus vuodelta 2013. NHL-otteluita maalivahdille ehti edellisen Jets-visiitin aikana kertyä kuitenkin vain viisi kappaletta. Mies ehti edustaa alkukaudella Arizona Coyotesia sekä viimeksi Red Wingsiä, jonka maalilla mies nähtiinkin kolmessa NHL-ottelussa.

Toinen torstaina seuraa vaihtanut pelimies on laitahyökkääjä Stefan Noesen. Pittsburgh Penguinsin siirtolistalle pudottama 26-vuotias Noesen siirtyy San Jose Sharksin riveihin. Noesen on ollut yksi alkukauden tehokkaimpia pistelinkoja farmiliiga AHL:ssä miehen nakuteltua 22 peliin tehot 14+8=22. NHL:n puolella hyökkääjä esiintyi kuudessa Penguinsin ottelussa tehoin 0+1.