NHL-urallaan 310 runkosarjaottelua Chicago Blackhawksin, Minnesota Wildin, Edmonton Oilersin, sekä Vancouver Canucksin riveissä pelannut puolustaja Cam Barker siirtyy loppukaudeksi Eurooppaan.

Vuoden 2004 NHL:n varaustilaisuudessa kolmantena nimenä huudettu ja osana Blackhawksin dynastiaa vuosikymmenen alussa ollut 33-vuotias Barker valitsi uuden seuransa todella eksoottisesta sarjasta, sillä mies siirtyy loppukauden sopimuksella Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla kiekkoilevan Rouenin riveihin.

Barker on pelannut viimeisen puolentoista kauden aikana vain seitsemän ottelua miehen edustettua viime kaudella hetken Liiga-seura Tampereen Ilvestä. Ennen Liiga-pestiään loukkaantumisista urallaan kärsinyt puolustaja kiekkoili viiden kauden ajan myös ruplaliiga KHL:ssä.

310 NHL-pelissä tehot 21+75=96 iskenyt Barker saapui aikoinaan NHL:ään todellisena superlupauksena, josta odotettiin Blackhawksin takalinjoille pitkäaikaista tähtikaliiberin puolustajaa.