© Kuva: Juha Tamminen

KalPa – SaiPa: Jatketaan samalla ideajoukkueella

Liiga
KalPa – SaiPa
Lauantai 28.12. klo 17:00

Liiga jatkaa lauantaina täysin purjein ja erikoista kyllä, suurin osa liigan otteluista on päätetty pelata päällekkäin U20 Leijonien Slovakia-ottelun kanssa. Seurojen ja Liigan toivoisi olevan hereillä, ettei tällaisia lapsuksia tapahdu – mutta ehkäpä usko omaan tuotteeseen on niin kova, että tällainen katsotaan järkeväksi.

KalPa on ollut yksi joulukuun ideajoukkueita – viimeksi torstaina, jolloin vierasvoitto Jukureista toi meille makeaa mahan täydeltä. Kalakukkomiesten peli on parantunut kukon harppauksin ja Tommi Miettinen alkaa lunastaa häneen valmentajana asetettuja odotuksia. Jukureita vastaan otteet eivät olleet parhaat mahdolliset, mutta tehokkaalla viimeistelyllä ja ylivoimapelillä kuopiolaiset käänsivät ottelun edukseen päätöserässä. Tämä lupaa hyvää jatkoa ajatellen: tiukat ottelut pystytään vääntämään voiton puolelle.

SaiPan otteet eivät sen sijaan ole vakuuttaneet. Sputnikit jäivät täysin KooKoon jyrän alle kotonaan ja tilillä on nyt viisi tappiota putkeen. SaiPan tehot ovat liian laihoilla hartioilla ja Tuomas Kiiskiselle olisi ollut käyttöä koko kaudeksi. Lisäksi Tero Lehterän peluutuksesta ei aina ota oikein selvää. Tällä menolla pudotuspelipaikka tulee olemaan Lappeenrannassa työn ja tuskan takana.

Lyö vetoa ottelusta:

KalPa jatkaa ideajoukkueena ja tarjotut kertoimet riittävät peliin mukavasti. Pelisuositus on varsinaisen peliajan kotivoitosta: KalPa voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,00. Maistuvuus on kohtuullisen hyvä.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.