Täksi kaudeksi Columbus Blue Jacketsista vapaana agenttina New York Rangersiin jättisopimuksella siirtynyt tähtihyökkääjä Artemi Panarin palasi ensimmäistä kertaa siirtonsa jälkeen vanhalle kotiareenalleen perjantain vastaisena yönä.

Ohiolaisfanit eivät olleet unohtaneet venäläishyökkääjän loikkaa Manhattanin kirkkaisiin valoihin, vaan supertähti sai maistaa fanien vihan buuausten muodossa. 28-vuotias taituri sai kuitenkin viimeisen naurun miehen iskettyä ottelun voittomaaliksi jääneen 1-3-osuman toisessa erässä. Rangers voitti pelin lopulta maalein 2-3.

Panarin myönsi The Columbus Dispatch -lehdelle paluun Nationwide Arenalle olleen tunteikkaan.

– Olin tosi vihainen tässä pelissä, faneille. Mutta se on ok. Olen tyytyväinen ollessani nyt New Yorkissa, Panarin kertasi tuntemuksiaan paikallislehdelle englanniksi.

– Viime vuonna pelasin heidän riveissään ja fanit buuasivat, joten ei ollut yllätys että he buuasivat nyt kun pelasin heitä vastaan, hyökkääjä muistelee kääntäen katseensa sitten positiivisiin asioihin:

– Minulla oli kaksi hienoa vuotta täällä. Sain hienon mahdollisuuden ja olen sen ansiosta nyt parempi pelaaja, joten kaikki on hyvin. Aikani täällä opetti minulle paljon, tähtihyökkääjä muisteleee.

Panarin kiitti myös niitä faneja, jotka ottivat kilpailijan riveihin loikanneen ex-tähtensä vastaan tervetuliaiskyltein.

– Haluan kiittää näitä ihmisiä ja lapsia jotka kannustivat ja heiluttivat julisteitaan. Arvostan sitä. Minulla on ikävä näitä kavereita… vain näitä, mies lohkaisee lopuksi.

Panarin on noussut myös uudessa seurassaan Rangersissä välittömästi joukkueen supertähdeksi. 27 ottelusta kasassa on jo muhkea pistepotti 13+21=34.