Buffalon puolustajatilanne vihdoin selkiytymässä? Lähde: Rasmus Ristolaisen kallispalkkainen seurakaveri vaatii siirtoa

© Kuva: Getty Images

Buffalo Sabresin puolustajatilanne on puhuttanut NHL-faneja kesästä asti.

Varsinkin suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen nimi pyöri tiuhaan siirtohuhuissa kauden alkuun saakka. Sabresillä on ylitarjontaa NHL-tason puolustajista, minkä vuoksi vähintään yhden arveltiin lähtevän viimeistään siinä vaiheessa, kun myös pitkäaikaisloukkaantuneet on saatu takaisin riveihin.

Nyt tilanne siirrolle alkaa olla otollinen, ja ensimmäinen siirtopyyntökin on tipahtanut seurajohdon postilaatikkoon Zach Bogosianin vaadittua TSN:n sisäpiirilähde Darren Dregerin mukaan siirtoa toisaalle.

29-vuotias yli 600 NHL-ottelun veteraani on pelannut tällä kaudella 10 peliä tehoin 0+3. Lähes 5,2 miljoonaa dollaria kauden loppuun jatkuvasta sopimuksestaan kaudessa tienaava jenkki jäi kokoonpanon ulkopuolelle joukkueensa viimeisessä pelissä, mikä oli konkarille liikaa.

Oikealta laukova Bogosian huilasi loukkaantumisen vuoksi alkukauden, minkä jälkeen murtautuminen pelaavaan kokoonpanoon on ollut vaikeaa. Haastetta on lisännyt se, että Sabresillä on jo ennestään ylitarjontaa oikealta ampuvista puolustajista (Rasmus Ristolainen, Brandon Montour, Colin Miller, Henri Jokiharju).

Vaikuttaakin siltä, että juuri 7-vuotisen sopimuksensa viimeistä kautta pelaavasta Bogosianista on tulossa se pelaaja, joka vaihtaa maisemaa kesken kauden.

LUE MYÖS: Suomalainen NHL-vahti saa rajua kritiikkiä arvostetulta jenkkisivustolta: ”He tarvitsevat oikean ykkösvahdin – tässä suurin ongelma”

LUE MYÖS: Vegas etsii vahvistusta puolustukseensa! Lähde: Viisi miestä kiinnostuksen kohteina – mukana yksi suomalainen