Edmonton Oilersin farmiseura Bakersfield Condors on tehnyt mielenkiintoisen suomalaishankinnan joukkueen hankittua suomalaispuolustaja Patrik Parkkosen riveihinsä lainasopimuksella.

Viime vuosien aikana todelliseksi kiekkokiertolaiseksi profiloitunut HIFK-kasvatti siirtyy AHL:ään ECHL-seura Wichita Thunderista. Vain 175-senttinen puolustaja merkkautti farmin farmina tunnetussa kiekkosarjassa alkukaudella pelaamissaan 14 ottelussa tehot 0+10.

26-vuotias Parkkonen on kiekkoillut urallaan kolmen kauden ajan Liiga-seura Porin Ässissä saaden tililleen kaikkiaan 89 ottelua tehoin 3+12. Suomen kaukalot kesällä 2015 jättänyt puolustaja on edustanut tämän jälkeen Saksan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavaa Lausitzer Füchsea, Allsvenskanissa pelaavia BIK Karlskogaa sekä IK Oskarshamnia sekä viimeksi monikansallisessa EBEL-sarjassa pelaavaa tshekkiläistä Orli Znojmoa.

Parkkosella ei ole sopimusta Condorsin emoseura Edmonton Oilersin kanssa, vaan tuoreessa siirrossa on kyse ainoastaan AHL-seuran kanssa solmitusta lainapestistä.

LUE MYÖS: TOP-listaus: NHL:n ensi kesän nimekkäimmät vapaat agentit