Toimittaja tykittää: Suomalainen huippuvaraus teki päätöksen, joka tappoi NHL-unelman – ”Oli täysin arvattavissa”

Toronto Maple Leafsiin kesällä 2017 kakkoskierroksella (59.) valittu suomalaispuolustaja Eemeli Räsänen näyttää päivä päivältä epäonnistuneemmalta NHL-varaukselta.

21-vuotiaan Jokerit-puolustajan ura ei ole saanut siipiä alleen, kun onnistumisia ei ole tullut KHL:ssä tai Mestiksessä Kiekko-Vantaan riveissä.

Tilanteesta karua kuvaa kertoo se, että Jokerit lähetti kaksimetrisen suomalaisjätin maanantaina Tanskan pääsarjaa pelaavan Frederikshavnin joukkueeseen.

KHL:n ja Tanskan sarjan välinen tasoero on hurja, joten selvää on ainakin se, että Räsäsen mahdollista hyppyä NHL:ään voidaan pitää entistäkin epätodennäköisemmältä.

The Athletic -lehden kiekkolupauksiin perehtynyt asiantuntija Scott Wheeler löytää yhden syyn Räsäsen kehityksen taantumiseen.

– Räsäsen ei olisi koskaan pitänyt lähteä OHL:stä. Tämä hänen kehityksensä tyssääminen oli täysin arvattavissa, Wheeler laukoi Twitterissä.

Räsänen pelasi kausilla 2016-17 ja 2017-18 Kanadan juniorisarja OHL:ssä Kingston Frontenacsin riveissä. Hän oli jälkimmäisellä kaudella Frontenacsin varakapteeni.

LUE MYÖS: Erikoinen veto: Jokereiden suomalainen NHL-lupaus siirtyy yllättävään osoitteeseen!


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!