KooKoon ja Tapparan välisessä ottelussa kuohui lauantaina oikein urakalla. Avauserässä vieraiden Tuukka Mäntylälle lätkäistiin 2+10 minuuttia pään tai niskan alueelle kohdistuvasta taklauksesta.

Pakin jäähyn istunut Charles Bertrand puolestaan lensi suihkuun toisessa erässä samasta syystä. Hän rusikoi unkarilaista Vilmos Galloa pään alueelle b-pisteiden välissä, KooKoon maalin edessä.

Ranskan maalitykki ei todellakaan ole tullut tutuksi minään sikailijana, sillä tuo lauantain ulosajon jäähymäärä nosti pelaajan kausikohtaisen minuuttimäärän ennätyslukemiin (33). Aiemmin hän oli ottanut Liigan runkosarjassa maksimissaan 26 rangaistusminuuttia Sportissa kaudella 2014-15.

Tämän kauden 23 ottelussa tehot 12+7=19 maalilinko näytti pomminsa jälkeen inhimillisyytensä. Ex-kiekkoilija ja nykyinen kommentaattori Ari Vallin kertoi Bertrandin pahoitelleen tapausta KooKoon Gallolle.

– Eilen (lauantaina) koppikäytävällä ottelun jälkeen Bertrand pyysi KooKoon edustajaa hakemaan Gallon kopista käytävälle ja pyysi anteeksi poikittaista mailaansa. Taistelijat kättelivät ja ilma on heidän osaltaan puhdistettu.

Ari Vallin

@zwangi55
Eilen koppikäytävällä ottelun jälkeen Bertrand pyysi KooKoon edustajaa hakemaan Gallon kopista käytävälle ja pyysi anteeksi poikittaista mailaansa. Taistelijat kättelivät ja ilma on heidän osaltaan puhdistettu.
#liiga

Heti Bertrandin sikailun jälkeen pelaajan eleistä saattoi päätellä sen, että temppu meni totaalisen vihkoon. Lisäksi hän ei näyttänyt mussuttavan suihkutuomiosta sanallakaan.

Syksyn sensaatio KooKoo jysäytti ottelussa jättipommin voitettuaan Tapparan 2-1. Kirvesrinnat keikkuvat Liigassa toisena ja kouvolalaislauma viidentenä.