Ruotsi – Venäjä: Molemmilla on parannettavaa

Euro Hockey Tour
Ruotsi – Venäjä
Lauantai 09.11. klo 13:30

Lauantaina Hartwall Areenalla pelataan myös Ruotsin ja Venäjän välinen EHT-kamppailu. Joukkueet hävisivät avausottelunsa, joten tässä matsissa molemmilla on paljon todistettavaa kannattajilleen. Kummankaan joukkueen esitys ei ollut varsinaisesti huono ja parannusta varmasti haetaan lauantaiksi.

Ruotsi joutui Tshekkiä vastaan takaa-ajajaksi. Kolmannessa erässä Tre Kronor painoi päälle, mutta lopputuloksena oli Tshekin kolmas kaappi tyhjään maaliin ja Johan Garpenlövin suojatit saivat lähteä yöhön tappio niskassaan. Ruotsi tarvitsee lisää ahneutta ja kliinisyyttä otteisiinsa, jottei homma menisi pään seinään hakkaamiseksi. Virheisiin ei ole Venäjää vastaan varaa – sen Garpenlöv tajuaa varmasti Suomi-ottelun tallennetta kelaillessaan.

Venäjä käytti Leijonien virheet tehokkaasti hyväkseen, mutta sortui myös itse lapsuksiin. Venäjän joukkue on yritteliäs ja sukkela, mutta samalla hieman kuriton. Kurittomuus huipentui toisessa erässä, kun Artjom Blazhijevski taklasi Juhani Tyrväistä päähän – ja olisi 2+10 minuutin sijaan ansainnut kyllä ulosajon. Venäjän kokeiluluontoinen joukkue on joka tapauksessa peruslaadukas.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa on melko tasaiset lähtokohdat. Molemmilla joukkueilla on parannettavaa. Venäjä on vetomarkkinoilla mallattu niin selkeäksi suosikiksi, että lähden kevyellä otteella vetämään vastapalloon. Vetosuositus on Ruotsi voittaa ottelun (sisältäen mahd. jatkoajan + rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,38.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.