Liiga
Pelicans – HPK
Perjantai 29.11. klo 18:30

Perjantaina Lahden Pelicans saa vieraita läheltä, kun Hämeenlinnasta saapuu hallitseva mestari HPK ottamaan pussinokista mittaa. Pelicans on hankalan loppusyksyn myötä vajonnut sarjataulukossa 12. sijalle, kun taas Hämeenlinnan oranssinutut löytyvät sarjan kahdeksannelta sijalta. Molemmat joukkueet lähtevät tähän otteluun tappio alla.

Pelicans koki tällä viikolla suoneniskun, kun Tomi Karhusen ilmoitettiin siirtyvän Sveitsiin SC Berniin. Tilalle hankittiin sopimukseton Riku Helenius, jonka vyöllä on tällä kaudella yksi liigapeli JYPissä. Tämä on vääjäämättä heikennys tärkeälle maalivahtiosastolle. Kenttäpelissä joukkueelle tulee hyviä hetkiä, kuten taannoinen laadukas Tappara-ottelu, mutta yleisesti ottaen lahtelaisten viisikkopeli ei toimi siinä määrin, että voittoja tulisi tilille säännöllisemmin.

HPK:n esitykset vaihtelevat jossain määrin. Hyvää Ilves-peliä seurasi vaatimattomampi ottelu KalPaa vastaan. Periaatteessa pelin palaset olivat olemassa, mutta maalitonteille asti eivät Antti Pennasen suojatit tahtoneet päästä. Puolustus pelasi uhrautuvasti ja arvostelua osakseen saaneen Joona Voutilaisen otteet olivat hyvällä tasolla. Viime kauden jälkeinen joukkueen tyhjennys on näkynyt koko kauden laatukapeikkona, jota Hämeenlinnassa on ollut vaikeaa paikata.

Lyö vetoa ottelusta:

Kun joukkueita vertaa, niin vieraat vaikuttavat kuitenkin tasapainoisemmalta ja laadukkaammalta yhdistelmältä. Pidän kerhoa tässä pikkusuosikkina ja kevyt vetosuositus saadaan vierasvoitosta: HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,50.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO