Nyt on puhuttelevaa – kenkää saaneelta liigaluotsilta koskettavat päivitykset: ”Selkä suorana poistun kisasta, toki just nyt itku silmässä”

© Kuva: Juha Tamminen

Viime ajat ovat olleet Ari-Pekka Pajuluomalle taatusti raskaita. Liigassa syvälle vajonnut ja pudotuspelipaikasta kauas tippunut Sport antoi hänelle kenkää, ja se palkkasi uudeksi luotsikseen Risto Dufvan.

Pelaajaurallaan Sportin kipparina Mestiksessä kaudella 2003-04 toiminut Pajuluoma toimi tässä roolissaan vaasalaisjoukkueessa sesongista 2018-19 lähtien.

Entinen vanginvartija avasi äskettäin tuntemuksiaan omalla Twitter-tilillään.

– Oli kova paikka tyhjätä kamat kopista. Selkä suorana poistun kisasta, toki just nyt itku silmässä. Kuuluu varmasti taudin kuvaan. Toivottavasti rakkaan seuran kurssi kääntyy, Pajuluoma kirjoitti sanomaa peukalohymiöllä vahvistaen.

Sportin kausi jatkuu jo maanantaina HIFK:n vieraana. Ex-luotsin suunnitelmat tulevaan ovat osaltaan tiedossa. Hän meinaa seurata pelejä katsomon puolella kotkapaitojen kotihalli Kuparisaaressa.

Pajuluoman tapaus nousi esille toisessakin valossa, kun Kärppien päävalmentaja Mikko Manner pisti hänelle viime viikolla Ässät-pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessa tsemppiviestin.

– Olen aina sun tukena, ja ystävänä. Jos tarvitset apua ja tukea, niin täällä on aina yksi mies, joka joutaa, Manner muun muassa sanoi.

LUE MYÖS: Liigatähdetkin ovat vain ihmisiä – Kärpistä otettiin kantaa kriisijoukkueen tuoreisiin potkuihin: ”Olen aina sun tukena, ja ystävänä”

Viesti tavoitti poispotkitun luotsin.

– Kyllä se niin on, että Pohjanmaalla ei potkita maassamakaavaa. Kiitokset kaikille tsempeistä. Myös niille, jotka ovat valmentaja Pajuluomalle iskeneet puukkoa selkään ja ymmärtävät et Maukka on ihminen.

– Jääkiekkoperhe on myös näyttänyt vahvuutensa Mamban (Manner) johdolla ja kiitos siitä, Pajuluoma kirjoittaa sanomaa nyt sydänhymiöllä vahvistaen.

Sport on 15 joukkueen sarjassa siis 15:s, ja viimeinen pudotuspelipaikka on karannut jo 13 pinnan päähän. Joukkue on ottanut 22 pelistä surkeat neljä voittoa.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)