© Kuva: Getty Images

NY Islanders – Florida: Puolustuksesta ratkaiseva ero?

NHL
NY Islanders – Florida
Lauantai 09.11. klo 20:00

Lauantaina pääsemme Leijonien ottelun jälkeen suoraan katsomaan illan varhaisia NHL-pelejä. Florida käväisee ylempänä itärannikolla vieraskiertueella ja ensimmäinen peli on hyvässä iskussa etenevää NY Islandersia vastaan. Viime otteluissaan molemmat joukkueet joutuivat taipumaan jatkoajalla ja niinpä tähän otteluun löytyy varmasti nälkää.

NY Islandersin kausi on ollut hyvä – joukkue on Metropolitan -divisioonan toisena. Islanders oli kymmenen ottelun voittoputkessa ja kaikki näytti hyvältä Pittsburghia vastaan, kun joukkue meni toisessa erässä 3-0 johtoon. Päätöserässä johto suli hetkessä pois ja jatkoajalla Pittsburgh oli etevämpi. Leo Komarov on ollut loukkaantuneena, mutta paluu kentälle lähenee. On epävarmaa, pelaako mies lauantaina.

Florida pelasi jälleen kerran vaihtelevan ja viihdyttävän ottelun, kun se hukkasi 3-1 johtonsa Washingtonia vastaan ja hävisi jatkoajalla. Alexander Barkov oli jälleen pelipäällä ja merkkautti kaksi tehopistettä tilillensä. Panthersin peli kulkee hyvin, mutta omissa soi edelleen aivan liikaa. Jos asiaa ei saada kuntoon, siitä voi tulla ratkaiseva tekijä koko kauden mittakaavassa.

Lyö vetoa ottelusta:

NY Islandersin alakerta on sen sijaan betonia. Tämä voi olla ratkaiseva ero joukkueiden välillä lauantaina. Pidän Islandersia suosikkina otteluun ja vetosuositus on koko ottelun voitosta: NY Islanders voittaa (sisältää mahd. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 1,87.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.