No vihdoin! Viime kaudella Liigassa kovia pinnoja latonut Suomen mestari avasi pistetilinsä Pohjois-Amerikassa

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa viime kaudella Kärppien paidassa 60 runkosarjan pelissä tehot 9+21=30 (+26) iskenyt ja 16 pudotuspeliottelussa pisteet 4+5=9 (+7) viimeistellyt Teemu Kivihalme avasi sunnuntain vastaisena yönä vihdoin ja viimein pistetilinsä rapakon takana AHL:ssä.

Toronto Marlies -pelaaja veti farmissa 11 ottelua pisteittä, mutta kauden 12. ottelussa Kivihalme heitti apinan niskastaan. Puolustaja saalisti pinnat 0+2=2 keräten tehotilastoon häikäisevän luvun +4.

Marlies kaatoi Suomen aikaa lauantain puolella alkaneessa pelissä Texas Starsin numeroin 8-4. Suomen ja Yhdysvaltain passin pelaaja syötti Toronton toisen maalin tasakentällisin, joskin Marliesin ylivoima oli juuri päättynyt, ja neljännen häkin alivoimalla.

Kivihalme on Nashville Predatorsin kesän 2013 viidennen kierroksen 140. varaus. Pelaajan suurimmat meriitit ovat kevään 2018 Suomen mestaruus ja tämän vuoden SM-hopea. Kummatkin irtosivat Kärppien väreissä.

LUE MYÖS:
Ei voi olla todellista! Ville Heinola loukkaantui Lukon pelissä, myös kapteeni putosi – päävalmentaja kommentoi näin

Jättiminuutit kerännyt Miro Heiskanen tehokkaana – tulikuuma suomalaiskaksikko jälleen sivussa

Katso video: NHL-ottelussa täysi kaaos – jopa maalivahdit pistivät painiksi

Suomalaispelaaja debytoi NHL:ssä – ensiesiintymisestä paha pannukakku


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!