NHL:n suomalaislupaus palannut vihdoin kokoonpanoon – joukkuekaverit eivät lytänneet täysin: ”Häneltä puuttuu tällä hetkellä kypsyyttä ja itseluottamusta”

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:n alkukausi on ollut vähintäänkin vaikea Montreal Canadiens -pelaaja Jesperi Kotkaniemelle. Suomalaissentteri on pelannut syksyllä vasta 15 ottelua vaisuin tehoin 2+1=3 (-1). 19-vuotias lupaus palasi askiin äskettäin pitkän loukkaantumisen jälkeen.

Hän on pelannut paluupelin lisäksi kaksi ottelua. Habs-lupaus oli sivussa tositoimista viime kuun lopusta lähtien reilut pari viikkoa.

Sadan runkosarjaottelun rajapyykkiä lähestyvää porilaista ei dumata joukkuekavereiden toimesta, vaikka hänellä onkin allaan vaikeammat ajat.

– Luulen, että häneltä puuttuu tällä hetkellä kypsyyttä ja itseluottamusta. Hän on edelleen hyvin nuori, toissa juhannuksen kolmosvarauksen pelikaveri Phillip Danault sanoi The Athleticin mukaan.

Kotkaniemen edellinen ottelu on tältä viikolta Ottawa Senatoria vastaan. Nick Suzuki näki otteissa paljon hyvää.

– Hän näytti tänään paljon paremmalta. On vaikeaa saada nopeus takaisin heti loukkaantumisen jälkeen. Hän piti paljon kiekkoa ja loi tilanteita hyökkäyspäässä.

Habsin osalta kausi jatkuu sunnuntaiyönä NY Rangersia vastaan. Habs keikkuu Atlantin divisioonassa kolmantena.

LUE MYÖS:
Suomalaispakki osui NHL:ssä, joukkue kyntää jälleen järkyttävästi – ”Me haluaisimme vain voittaa”

No voi kökkö! NHL-tähti nöyryytti Patrik Lainetta rajussa paikassa ja teki historiaa – samaan pystyi edellisen kerran Jere Lehtinen

”Enemmän kuin epätodennäköistä” – Aleksander Barkov kipparoi Panthersin jo toistamiseen käsittämättömään temppuun, nousi Olli Jokisen ohi upeassa tilastossa

Tuukka Rask vastasi NHL-kierroksen komeimmasta suorituksesta: ”Tämä on mielipuolinen torjunta”

Ennätysvaroitus! Sensaatiomaista kautta pelaava tulokaspakki lähestyy NHL-legendan lähes 40 vuotta vanhaa saavutusta

Kaikki lasketaan! Patrik Laine heilutti NHL:ssä verkkoja tuurimaalilla: ”Laittoi sydämensä peliin”

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!