Kaikki lasketaan! Patrik Laine heilutti NHL:ssä verkkoja tuurimaalilla: ”Laittoi sydämensä peliin”

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine iski kauden kuudennen maalinsa viime yön ottelussa Dallas Starsia vastaan. Suomalaishyökkääjän osuma käynnisti Winnipeg Jetsin kolmannen erän kirin, mutta kanadalaisseura joutui tyytymään kirvelevään 5-3 tappioon.

Suomalaishyökkääjän maali ei ollut kauneimmasta päästä. Puolustaja Tucker Poolman toimitti kiekkoa maalille, ja kumilaatta osui Lainetta rintakehään. Pompun ottanut kiekko muutti suuntaansa juuri sopivasti ja päätyi Dallasin maaliin.

– Laine laittoi sydämensä peliin tässä maalissa. Melko kirjaimellisesti, JetsNation kuvaili osumaa osuvasti Twitter-tilillään.

Laine on pelannut tällä kaudella 20 ottelua ja tehnyt niissä tehot 6+14=20. Voit katsoa viime yön osuman alta.