New Jersey Devils koki viime yönä harvinaisen karvaan tappion Tampa Bay Lightningin käsittelyssä. Devils oli kolmannessa erässä jo 5-3 johdossa, mutta ottelussa mentiin lopulta jatkoajalle, jolla Tampa Bay oli vahvempi. Loppulukemat olivat 6-7.

Devilsin fanit buuasivat ottelussa toistuvasti omalle joukkueelleen. Seura onkin tällä hetkellä itäisen konferenssin toiseksi viimeisenä.

New Jerseyn ykköstähti Taylor Hall ei kuitenkaan katsonut fanien buuaamista hyvällä. Hän antoi ottelun jälkeen suorasukaisen kritiikin myös toiseen suuntaan.

– Tavallaan taistelemme omia fanejamme vastaan. Olemme onnistuneet yhdellä kolmesta ylivoimastamme ja meille buuataan. Peli on tasan ja meille buuataan. Sellaisessa ympäristössä on vaikeaa joskus pelata, etenkin kotona. Pelaamme joskus vieraissa, kun fanit alkavat buuata meille ja se on vain hauska ympäristö vierasjoukkueelle, Hall latasi.

– Ymmärrän fanien turhautumisen. Jos he buuaavat ottelun jälkeen, koska hävisimme, niin se on okei. Mutta kun olemme 1/3 ylivoimalla ja he buuaavat, se on rankkaa. Jos pelaa kotona, niin haluaa saada voimaa yleisön energiasta, eikä antaa sen vaikuttaa, mutta joskus niin käy.

Hallin sopimus päättyy tähän kauteen. Hän on aiemmin sanonut haluavansa pelata voitosta, ja suostuu jatkamaan New Jerseyssä, mikäli joukkue hänen ympärillään vahvistuu.

Lue myös: NHL:n vaihtomarkkinoille tulossa kuuma nimi? Lähde: Detroit-maalitykin kauppaaminen olisi selvä viesti