NHL-joukkue täysin sekaisin: Kyntää rumassa tappioputkessa, legenda jo potku-uhan alla – kapteenilta karu kommentti: ”Tällaista ei voi hyväksyä”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafs on tällä hetkellä totaalisen sekaisin. Joukkue kyntää viiden ottelun tappioputkessa, ja se on yltänyt tällä kaudella vähintään kolmen pelin voittoputkeen vain kerran. Toronto on päästänyt neljässä edellisessä ottelussa vähintään neljä maalia omiin.

Kaiken lisäksi kaudesta 2015-16 päävalmentajan pallilla tönöttäneen legendaarisen luotsi Mike Babcockin on huhuiltu saavan jopa kenkää, jos laulu ei muutu. Sen olisi syytä muuttua pian niin luotsin kuin seurankin takia. Vaahteranlehtipaidat keikkuvat itäisessä konferenssissa kymmenentenä ja omassa divisioonassakin viidentenä.

Edellisessä ottelussa joukkue otti käkättimeen Pittsburgh Penguisilta luvuin 1-6. Tuo selkäsauna taisi avata jo viimein monen silmät. Maple Leafs kyntää oikeasti vakavissa ongelmissa.

– Tällaista pelaamista ei voi hyväksyä. Se, miten tulimme otteluun ja pelasimme, ei selvästikään ole lähelläkään sitä rimaa, jonka olemme itsellemme asettuneet, tai sitä vaatimustasoa, johon pitää yltää saadakseen tuloksia, Maple Leafsin kapteeni John Tavares harmitteli NHL.comin suomenkielisen sivuston mukaan.

Luotsi Babcockin kommenteista voisi puolestaan päätellä jotenkin sen, että ilmapiiri on Maple Leafsissa pelillisen näkökulman lisäksi myös henkisesti lattea. Se ei toki ole viime aikojen takaiskujen myötä edes yllättävää.

– Emme pelanneet riittävän kovaa riittävän pitkään. Loppupeleissä pelipaidan päälleen pukeva urheilija haluaa olla ylpeä omasta taistelustaan ja pelaamisesta joukkueensa puolesta. Tänään emme huolehtineet siitä riittävästi, Babcock sanoi.

Pens-nöyryytys oli suomalaisvahti Kasimir Kaskisuolle uran ensimmäinen NHL-peli. Vahti ei painanut päätä puskaan, vaikka pikkumusta livahti kuusi kertaa selän taakse. Kaskisuo itse asiassa lähetti kiitokset joukkuekavereilleen.

– Kyllä joukkue taisteli puolestani. Tällä kertaa asiat eivät vain menneet meidän toiveidemme mukaan. Ensimmäinen peli on tietysti tunteikas, joten on hyvä saada joukkueen tuki.

Toronto yrittää kääntää täysin väärään suuntaan menevän kelkkansa suuntaa ensi yönä. Silloin vastaan asettuu Vegas Golden Knights.

LUE MYÖS:
NHL:n suomalaispelaaja ottelun ykköstähti – venyi historialliseen temppuun


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004