Mike Babcockin metodit jälleen tapetilla – taas yksi pelaaja haukkui tähtivalmentajan: ”Olin todella huolissani…”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsistä potkut viime viikolla saaneen tähtivalmentaja Mike Babcockin entiset pelaajat ovat tuoneet viime päivien aikana julkisuuteen toinen toistaan likaisempia yksityiskohtia konkarivalmentajan käytöksestä.

Tuorein avautuminen saatiin Detroit Red Wingsissä Babcockin alaisuudessa pelanneelta puolustaja Carlo Colaiacovolta.

– Pelasin hänen alaisuudessaan vain puoli kautta, mutta ymmärrän, miksi ihmiset kutsuvat häntä pahaksi kaveriksi. Detroitissa pelasin kavereidensa kanssa jotka vihasivat häntä. Joka vuosi joukkueen johtajat Detroitissa yrittivät savustaa hänet ulos, mutta GM Kenny Holland ei edes harkinnut asiaa koska tiesi, mitä saa häneltä valmentajana, ex-puolustaja kertoo TSN:lle.

– Babcock käytti pelkoa ja epävarmuutta, en tiedä oliko se motivointikeinona, mutta ainakin strategiana pelaajiinsa. Ehkä se toimi joskus, mutta nykyisen sukupolven kanssa sekä pelin muuttuessa…

– Kun tein sopimuksen Detroitiin, suurin syy oli haluni pelata Red Wingsissä, mutta olin myös todella huolissani Babcockin alaisuuteen joutumisesta. Se, mitä hänen alaisuudessaan pelanneet pelaajat olivat kertoneet, kuinka hän ei ole hyvä persoona, kuinka hän ei kunnioita pelaajia, kuinka hän nostaa pelaajia tikun nokkaan tai tekee heistä varoittavia esimerkkejä… Jos puhut pelaajien kanssa jotka ovat pelanneet hänelle, kuulet aina samat sanat: hyvä valmentaja, mutta todella, todella kyseenalainen kaveri menettelytavoiltaan, ex-pakki niputtaa.

LUE ALTA MUIDEN PELAAJIEN NÄKEMYKSIÄ BABCOCKISTA:

NHL-toimittaja paljastaa: nämä nimet löytyivät Mitch Marnerin kyseenalaisen ”laiskin pelaaja” -listan kärjestä

NHL-supertähti myöntää väitteet – Mike Babcock pyysi tältä kyseenalaista palvelusta: ”En voinut mitään”

Näin Mike Babcock perustelee katalaa temppuaan Mitch Marneria kohtaan!

NHL-luotsi myrskyn silmässä – syytetään rasismista: ”Ei selvittänyt tilannetta, vaan lähetti jonkun kirjeen johtoportaaseen, ja sitten minut passitettiin farmin farmiin”