Näin Mike Babcock perustelee katalaa temppuaan Mitch Marneria kohtaan!

© Kuva: Getty Images
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Kiekkomaailmaa kohautti viime päivinä julkisuuteen tullut tieto Toronto Maple Leafsistä potkut saaneen päävalmentajan Mike Babcockin käytöksestä hyökkääjä Mitch Marneria kohtaan.

Babcock oli pyytänyt tulokaskauttaan pelannutta Marneria listaamaan muut Maple Leafsin pelaajat laiskimmasta ahkerimpaan.

Kun Marner oli toimittanut listan Babcockille, päätti tämä nolata nuoren tähtipelaajansa paljastamalla listan kaikille Maple Leafsin pelaajille pukukopissa. Marner murtui kyyneliin, kun valmentajan hävytön temppu paljastui.

Tähän kuumaan aiheeseen on ottanut kantaa jo Marner itse sekä useat toimittajat, mutta nyt myös Babcockin kanta on julki. Kokeneen valmentajana mukaan kyseessä oli vain (epäonnistunut) yritys opettaa Marneria.

– Yritin Mitchin kanssa keskittyä työmoraaliin sekä roolimalleihin – se ei lopulta ollut niin hyvä idea. Pyysin silloin anteeksi häneltä, Babcock kertoi Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedmanille tekstiviestitse.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!