NHL-supertähti myöntää väitteet – Mike Babcock pyysi tältä kyseenalaista palvelusta: ”En voinut mitään”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin supertähti Mitch Marner vahvistaa julkistuuteen kantautuneet väitteet siitä, että potkut seurasta viime viikolla saanut päävalmentaja Mike Babcock todellakin käytti miestä kierosti hyväkseen tämän tulokaskaudella 2016-17.

Toronto Sunin toimittaja Terry Koshan kertoi Babcockin pyytäneen tuolloin yhtä tulokaspelaajaansa tekemään listan joukkueen pelaajista laiskimmasta ahkerimpaan. Kyseinen pelaaja oli Marner, joka teki työtä käskettyä halutessaan miellyttää valmentajaansa. Myöhemmin Babcock luetteli koko joukkueen edessä ne pelaajat, jotka päätyivät Marnerin laiskimpien listan kärkeen.

Marner kommentoi asiaa TSN:lle alkuviikosta.

– Se oli yllättävää, mutta siitä on jo pitkä aika. Olin jo unohtanut sen, ja siihen on turha palata. Onneksi joukkuekaverini eivät pahastuneet siitä. He tiesivät, etten voinut asialle mitään, Marner muisteli tapausta.

– Se oli tulokasvuoteni, joten en tiennyt, miten asiaan pitäisi suhtautua. Se on ohi ja nyt odotan innolla uutta mahdollisuutta Sheldonin (Keefe) alaisuudessa, Marner kääntää katseita jo nykypäivään ja uuden päävalmentajan alaisuudessa pelaamiseen.

Urallaan Stanley Cupin sekä kaksi olympiakultaa päävalmentajana voittanut Babcock on saanut viime päivinä rajusti rapaa niskaansa entisten pelaajien haukkuessa vuorotellen konkariluotsin temput sekä käytöksen maan rakoon.

LUE MYÖS: Suomalaisvahdin näyttöpaikka NHL:ssä jäämässä lyhyeksi? Lähde: Seura etsii jo uutta maalivahtia


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.