Rauman Lukko on solminut jatkosopimuksen päävalmentaja Pekka Virran kanssa. Sopimus kattaa seuraavan kauden.

– Koen tämän aina luottamuksen osoituksena, kun seura haluaa tarjota mahdollisuuden. Organisaatiossa on tällä hetkellä erinomainen henki ja olosuhteet hyvät, jotka antavat hyvät edellytykset positiivisen ilmapiirin luontiin, Virta kommentoi seuran verkkosivuilla.

Samalla Lukko tiedotti, että Marko Virtanen valmentaa ensi kaudella joukkueen A-nuoria. Tämän jälkeen hän siirtyy Lukon Liiga-joukkueen valmentajaksi kausiksi 2021-23.

Virtanen valmentaa parhaillaan kriisiseura TPS:ää. Hän on urallaan valmentanut myös viisi vuotta JYPiä.

– Tällä hetkellä keskittymiseni on 100% työhöni TPS:n organisaatiossa, mutta tämän lajin parissa on kuitenkin tulevaisuuden suunnitelmat katsottava ja sovittava etukäteen. Tarkoitukseni on tuoda omaa tietotaitoni ensin nuorten käyttöön ja samalla oppia tuntemaan Lukon organisaatiota, jonka jälkeen sitten eteenpäin liigajoukkueen kanssa, Marko Virtanen kommentoi.