Liigasta NHL:ään viime kaudeksi ponnistaneen tehopelaajan ura laskussa? Nyt KHL-joukkue purki sopimuksen

© Kuva: Getty Images

Liigajoukkue Pelicansista aikoinaan maailmalle ponnistaneen pakki Libor Sulakin ura vaikuttaa olevan tällä hetkellä täynnä tuskaa. KHL:n kotisivuilta käy selväksi, ettei Pelicansissa aikoinaan tehoillut pelaaja jatka Severstal Tsherepovetsissa.

Sivuilla luki yksiselitteisesti, että pelaajan sopimus on purettu. Tsekki iski 19 ottelussa tehot 1+1=2 tehotilaston jäädessä karusti kymmenen astetta pakkaselle.

Viime kaudella Sulak kiekkoili Detroit Red Wingsin NHL-joukkueessa ja AHL-porukka Grand Rapids Griffinsissä kaikkiaan 71 ottelussa tehoin 5+11=16.

Ennen tätä Sulak puolestaan luuti Pelicansissa kaudella 2017-18 tehden vakuuttavaa jälkeä. Lahtelaisten lainamies sivalsi runkosarjan 42 pelissä pisteet 9+23=32 (+5). Kolmessa pudotuspeliottelussa tehoja ei syntynyt.