Liigajoukkue riehuu pelaajamarkkinoilla – alakerrassa nyt kummatkin viime kauden Nuorten SM-liigan All Star -kentällisen pakit

© Kuva: Ilari Isotalo
Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Mikkelin Jukurit tiedotti nettisivuillaan, että joukkue on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Jaakko Haartin, 20, kanssa. Pelaaja valittiin viime kaudella Nuorten SM-liigan parhaaksi puolustajaksi.

Erikoista Haartissa ja Jukureissa on se, että pelaaja valittiin sarjan All Star -kentälliseen Jukureihin jo kesällä siirtyneen Axel Rindellin kanssa.

Oikea käsi alhaalla pelaava Haarti on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti, ja hän on voittanut urallaan jo verrattain paljon. Pakilla on mitaleita jokaisesta juniori-ikäluokasta Blues-ajoilta.

– Jukurit oli vahvasti Jaakko Haartin perässä jo viime keväänä. Nyt osui hetki kohdalleen ja odotamme pelaajan pelaavan tällä kaudella sekä Jukurien A-nuorten että liigajoukkueen otteluita, Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari sanoi.

– Pelaaja on kärsinyt pienistä kolhuista tänä syksynä, mutta hän on toipunut odotetussa tahdissa ja odotamme hänen olevan pelikuntoinen aivan lähiaikoina.

Haarti on ollut melkoinen kiekkokiertolainen viime aikoina. Hän liittyi nimittäin kesällä Pelicansin harjoitusvahvuuteen vain toviksi. Pelaaja kertoi lahtelaisjoukkueen nettisivuilla, että hänen aikeissaan oli siirtyminen Yhdysvaltojen yliopistoliiga NCAA:han. Suunnitelmiin tuli muutos muutaman rapakon takana vietetyn viikon jälkeen.

– Tein koulun eteen paljon hommia, jotta paikka yliopistoliigassa aukeaisi. Itselleni tuli kuitenkin yllätyksenä, kuinka ratkaisevassa roolissa koulumenestys on yliopistoliigassa myös jääkiekon suhteen, Haarti kertoi kesällä.

– Mikäli kursseja ei pääse läpi, niin silloin ei pääse pelaamaan ja niin edelleen. Tiedän, että jos haluan satsata jääkiekkoon, niin minun pitää laittaa siihen kaikki panokset.

Pelicansin ja pakin tiet erkanivat nopeasti. 20-vuotias pakki ei ole vielä miesten pelejä pelannut, ja tällä kaudella otteluita on kertynyt Kiekko-Espoon nuorissa vain neljä kappaletta.

LUE ALKUVIIKON SIIRTOJUTUISTA MYÖS:
”Pääsi nopeasti juoneen kiinni” – liigajoukkue jatkoi lainamiehen pestiä, pirteästi esiintynyt ulkomaalaisvahvistus lähtee

Sensaatiomainen siirto kävi toteen: NHL:ssä pelannut parin vuoden takainen Stanley Cup -voittaja siirtyy piskuiseen kiekkomaahan, seura yllättynyt

Heikon alkukauden pelanneelle kaksinkertaiselle suomenmestarille monoa Sveitsistä!

Liigajoukkue hankki muutama vuosi sitten NHL:ään varatun pelurin – ”Tuo valmennukselle lisää vaihtoehtoja”

Joukkue vaihtuu – Suomessa pelannut todella eksoottisen kiekkomaan pelaaja jatkaa kiertolaiselämää

Ti klo 19:30 Dortmund-Bayern

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS