Mestiksen nettisivuilla tiedotettiin, että RoKin Riley Stadelille ja TUTOn Ville Niemiselle on langetettu kolme ottelua käsittävät pelikiellot keskinäisestä tappelustaan.

Kuten Mestiksen Youtube-tilin oheinen video näyttää, pelaajat hakeutuivat lauantain kohtaamisessa selkeässä yhteisymmärryksessä fyysiseen yhteenottoon riisuen ensin hanskansa ja kypäränsä, ja iskien toisiaan useaan otteeseen paljain nyrkein pään ja ylävartalon seudulle.

Tallenne näyttää sen, että Nieminen luisteli Stadelin eteen RoKin maalin edessä ilman, että täysin samoilla sekunneilla tilanteessa olisi ollut kaksikon välillä fyysisyyttä tai vastaavaa. Kyseessä näytti olevan ainakin lähisekuntien perusteella spontaani valssi.

RoKi-pakki Stadel on pelannut rovaniemeläisjoukkueessa 15 ottelua tehoin 1+0=1. Jäähyminuutteja on kertynyt 31 kappaletta, ja tuolla määrällä irtoaa kyseisen tilaston 13:s sija.

Niemisen vastaavat tilastot näyttävät lukemia 0+1=1 ja 27. Pelattuja otteluita vyöllä on 11 kappaletta.

LUE MESTIKSEN PISTEPÖRSSIN KÄRKINIMI MATIAS LAINION TUORE HAASTATTELU:
Ollaanko Liigassa hereillä? Suomalaistykki latoo hirmupisteitä kaudesta toiseen, mutta ”isommat ympyrät” antavat odottaa – ”Pelaan niin hyvin kuin pystyn”