Liiga
Jukurit – Ässät
Lauantai 02.11. klo 17:00

Liigassa pelataan vielä kuusi peliä lauantaina ja sitten joukkueet pääsevät tauolla huilaamaan ja hiomaan kuvioita sydäntalven kahinoita varten. Jukurit ja Ässät majailevat molemmin puolin säälipleijari-viivaa ja joukkueiden tarinat ovat hieman erilaiset. Kumpikaan ei ole selvinnyt alkukautta täysin kuivin jaloin, vaikka valopilkkuja onkin nähty.

Jukurit aloitti kauden väkevästi ja erityisesti sen yhtenäinen pelitapa keräsi kiitosta. Viime ajat Pekka Kangasalustan suojatit ovat vaeltaneet varjojen mailla, mutta tämän viikon vierasotteluissa TPS:ää ja Lukkoa vastaan on ollut merkkejä paremmasta. Viisikkopeli on jälleen yhtenäisempää ja kiekko liikkuu hyökkäysten rakentelussa liukkaammin. Jukurit vaikuttaa tällä kaudella ennakoitua paremmalta yhdistelmältä, kunhan joukkue malttaa toteuttaa Kangasalan visioita huolellisesti.

Ässät on hämmentävän korkealla sarjataulukossa, kun peilaa siihen, miten huonolta joukkue on pahimmiltaan näyttänyt ja miten monta kertaa kauden aikana joukkue on jäänyt kokonaan maaleitta. Esitykset heittelevät kovin paljon. Eilen Ari-Pekka Selinin joukkio saalisti henkisesti elintärkeän voiton Sportista. Esitys ei millään tavalla hivellyt silmää: Patapaidoilla on samat valuviat kuin aikaisemminkin kaudella. Mikkelin reissusta ei tule helppoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Kyseessä on molempien kolmas ottelu tällä viikolla, joten rasituksesta ei voi vetää puoleen tai toiseen plussia tai miinuksia. Jukurien otteissa on ollut viime peleissä sen verran posia, että lähden kotivoitosta liikkeelle. Vetosuositus on Jukurit voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,24.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO