© Kuva: Juha Tamminen

HIFK – Jukurit: Isännillä ruuhkaviikko

Liiga
HIFK – Jukurit
Keskiviikko 27.11. klo 18:30

HIFK:n ruuhkaviikko jatkuu keskiviikkona, kun vastaan asettuu sarjataulukon alemmissa sedimenteissä lymyävä Jukurit. HIFK pelasi tällä viikolla jo maanantaina Sportia vastaan. Loppuviikosta edessä ovat vielä tärkeät Kärpät- ja Tappara-pelit. Sytyttääkö Jukurit isännät taisteluun keskiviikon pelissä – ja ovatko vieraat valmiita astumaan Nordiksen kirkkaisiin valoihin?

Uuden valmennuksen kanssa esittäytynyt Sport oli sitkeä vastus, mutta HIFK hoiti lopulta ottelun laatuetunsa kautta. Jere Sallinen ja luottomies Teemu Turunen olivat pelipäällä. Maalissa Frans Tuohimaa hoiti hankalahkon iltapuhteensa kunnialla. HIFKin neljän pelin viikko on todella rankka ja väkisinkin tulee mieleen, onko Jukurit -ottelu se, jossa jalka on hieman löysemmin kaasupedaalilla? Kärpät ja Tappara-pelit ovat kuitenkin niitä, jotka joukkue ottaa aina sataprosenttisella asenteella.

Jukurit on hienon alkusyksyn jälkeen tarponut hieman syvemmällä suossa. Osaltaan huonoon vireeseen ovat vaikuttaneet myös loukkaantumiset, jotka alkavat Pekka Kangasalustan onneksi helpottaa vähitellen. Jukurit on viime aikoina pelannut monia tiukkoja otteluita, mutta kolmen pisteen voitot ovat olleet kortilla. Melko yllättäen Jukurit lainasi Jimi Jalosen Kärppiin paikkaamaan sarjakärjen puolustajavajetta.

Lyö vetoa ottelusta:

Tämän päivän vetosuositus on melko spekulatiivinen, mutta viikon kokonaiskuorma ja viikonlopun tärkeät ottelut voivat näkyä tänään HIFK:n suorittamisessa. Siispä lähden rohkeasti kokeilemaan Jukurien venymistä: Tasoitusveto, Jukurit +1.5 kertoimella 1,84. Lunastus saadaan siis vielä maalin tappiollakin.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.