Häikäisevä vire! Muut tekevät mitä osaavat, Connor McDavid mitä haluaa – tähän on pystynyt NHL-historian kolmanneksi tehokkain pelaaja 30 vuotta sitten

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin tähtihyökkääjä Connor McDavid tekee NHL:ssä pisteitä järjettömän kovaan tahtiin. Öljypaidat ovat takoneet tällä kaudella 76 häkkiä, ja kanadalaisen pistesaldo on häikäisevä 15+28=43. Edellä koko sarjan pörssissä on vain joukkuekaveri Leon Draisaitl.

Edmontonin voimavaran vire on ollut viime aikoina oikeastaan jopa henkeäsalpaavaa. Kun 22-vuotias sentteri latoi keskiviikkoyönä 5-2-voitossa San Jose Sharksia vastaan pisteet 1+2=3, iski kanadalainen jo kolmannessa pelissä peräkkäin vähintään kolme pinnaa.

Aiemmin Dallas Starsia vastaan McDavid saalisti kolme syöttöpistettä ja sitä ennen Colorado Avalanchea vastaan järjettömät tehot 3+3=6. Vähintään kolme pistettä kolmessa peräkkäisessä ottelussa on Oilersin seurahistorian mittapuulla luokkaa historiallinen – luonnollisesti.

Edellisen kerran samaan on pystynyt legendaarinen Mark Messier tammikuun 1990 lopussa. NHL:ssä kautta aikain kolmanneksi eniten pinnoja latonut kanadalainen kiskoi noiden pelien aikana tehot 4+7=11. McDavidilla on kasassa nykyisen putken aikana yksi syöttöpiste enemmän.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!