Ei voi olla totta! Coloradon surkea epäonni jatkuu: nyt loukkaantui Nathan MacKinnon

© Kuva: Getty Images

Perjantain vastaisena yönä viiden ottelun tappioputkensa NHL:ssä katkaissut siipirikkoinen Colorado Avalanche on joutunut tulemaan viime ajat toimeen ilman loukkaantumisten vuoksi sivussa olevaa ykkösketjun laiturikaksikkoaan Mikko Rantasta ja Gabriel Landeskogia.

Nashville Predatorsia pelatussa ottelussa loukkaantumisvuorossa oli puolestaan joukkueen kaikista kirkkain supertähti Nathan MacKinnon, joka jätti ottelun viimeisen erän väliin ylävartalovamman vuoksi.

Ilmeisesti käsivammasta kärsivän kanadalaisen jättäminen sivuun päätöserästä oli päävalmentaja Jared Bednarin mukaan varotoimenpide, joskaan koutsi ei antanut vielä varmuutta ykköstähtensä pelaamisesta viikonlopun ottelussa Columbus Blue Jacketsia vastaan.

MacKinnonin loukkaantuminen olisi musertava takaisku Avalanchelle. Joukkueen kolmesta tähtipelaajasta sekä Rantanen että Landeskog ovat vielä useita viikkoja sivussa tositoimista. MacKinnonin loukkaantumisen osoittautuessa pelättyä pahemmaksi Colorado joutuikin tulemaan tulevat ajat kokonaan toimeen ilman NHL:n parhaimpiin kuuluvaa superkentällistä.

Moista takaiskua tuskin kestäisi yksikään sarjan joukkueista.

LUE MYÖS: MM-kultaleijona teki NHL-debyyttinsä – selostajat naureskelivat miehen nimelle: ”Kuka näitä oikein keksii?”

LUE MYÖS: Hallitsevan Stanley Cup -mestarin epäonni jatkuu – toinenkin luottohyökkääjä pitkään sivussa