NHL
Dallas – Winnipeg
Perjantai 22.11. klo 03:30

Perjantain vastaisena yönä suomalaisten kiekkofanien katseet kääntyvät Dallasiin, jossa pelattavan ottelun Winnipegiä vastaan nostan tämän päivän tarjontaamme – onhan tässä ottelussa vahva intressi, sillä sekä isäntien Miro Heiskanen että vieraiden Patrik Laine ovat tällä hetkellä vahvassa iskussa. Nyt suomalaistähdet ovat vastakkain – unohtamatta Esa Lindelliä ja Joona Luotoa.

Dallas on hyvässä voittoputkessa ja etenkin tiistainen esitys Vancouveria vastaan oli vakuuttava. Heiskanen pelasi ottelussa yli 23 minuuttia ja tehoili lukemikseen 1+1. Myös Lindell pääsi syöttötilastoihin yhdellä pisteellä. Canucks sinnitteli kaksi erää, mutta viimeisen erän alkupuolella Stars meni menojaan. Dallasin viimeinen tappio on itse asiassa juuri Jetsille n. 1½ viikkoa sitten jatkoajan jälkeen vieraissa.

Laine teki Nashville -voitossa maalin vain 18 sekunnin pelin jälkeen. Myös Winnipeg on äitynyt hyvään voittovireeseen – Nashvillen kaadossa tosin maalivahti Connor Hellebuyckin huippuvire auttoi kovasti. Winnipegin hyvä vire on kantanut myös vieraissa, sillä viisi viimeistä vieraspeliä on päättynyt voittoihin. Dallasin lailla Winnipeg näyttää tällä hetkellä olevan Keskisen divisioonan parempaa puoliskoa.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet pärjäävät tällä hetkellä mainiosti, mutta perustasossa näen edun isännille ja lyön vedon myös sen mukaan. Dallasia on vaikea horjuttaa kotonaan tällä hetkellä. Vetosuositus on Dallas voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,99.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO