© Kuva: Getty Images

Carolina – NY Rangers: Suomalaistähdet kohtaavat

NHL
Carolina – NY Rangers
Perjantai 08.11. klo 02:00

Yksi perjantain vastaisen yön mielenkiintoisimpia otteluita on Carolinan ja NY Rangersin välinen kamppailu. Carolinan alkukausi on sujunut hienosti ja Sebastian Aho sekä Teuvo Teräväinen alkavat vertyä kovaan kuntoon. Lisäksi joukkue on nostanut farmista Eetu Luostarisen rinkiin. NY Rangersin peliesitykset puolestaan paranevat samalla kun Kaapo Kakko pääsee sarjan vaatimuksista jyvälle. Tällä kamppailulla on hyvä lähteä viikonloppua kohti.

Carolinalla oli lokakuun puolella voittoputki, mutta viimeisessä kahdessa ottelussa tuli tappiot New Jerseylle ja Philadelphialle. Carolinan kotimenestys on tällä kaudella ollut hyvää, mutta on huomattavaa, että Rangersia vastaan joukkue on ollut viime ajat vaikeuksissa. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, saako Luostarinen tililleen ensimmäiset NHL-minuutit tässä ottelussa. Hyvässä iskussa ollut Erik Haula puolestaan on loukkaantunut ja miehen status on tähän peliin vähintäänkin epävarma.

Rangers otti viime yönä komean kotivoiton Detroitista. Ottelun hahmo 5-1 voitossa oli 35 laukausta torjunut Henrik Lundqvist. Kakko sai ottelussa lähes 20 minuuttia peliaikaa, mutta ei kirjauttanut tehopisteitä. Valtteri Filppula tekaisi Detroitin ainokaiseksi jääneen osuman. Onnistumiset hyökkäyspäässä olivat Rangersille mannaa, sillä joukkueen tehot ovat olleet alkukauden piipussa. Nyt homma näyttää sen sijaan paljon paremmalta.

Lyö vetoa ottelusta:

Carolina on ottelussa suosikki, mutta Rangers ei tule olemaan helppo pala. Kertoimien suhteen viisari kääntyy vieraiden suuntaan. Rangersin puolentoista maalin tasoituskerroin houkuttelee: vetosuositus on Tasoitusveto NY Rangers +1.5 kertoimella 1,76.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.