Yllätysuutinen: JYPin huippunimi jättää seuran!

© Kuva: Ilari Isotalo

JYPin David Tomasek jättää joukkueen, Liiga-seura tiedottaa.

Tshekkiläinen huippunimi on purkanut seuran mukaan voimassa olevan sopimuksen ”yhteisymmärryksessä” organisaation kanssa.

– Haluan kiittää JYPin organisaatiota, joukkuekavereitani ja faneja ajastani Jyväskylässä. JYPissä viettämäni aika kehitti minua pelaajana ja nyt onkin urallani aika siirtyä kohti uusia haasteita. Kiitos Jyväskylä, Tomasek komementoi.

Tshekkitaituri jättää loven JYPin hyökkäykseen. Taitava laituri on iskenyt tällä kaudella seitsemään peliin tehot 1+5=6. Hän edusti jo viime kaudella joukkuetta – keväällä hän taisteli paikoista Tshekin MM-ryhmässä aivan viimeiseen leirivaiheeseen asti.

– JYP kiittää Davidia hänen panoksestaan seuralle ja haluamme toivottaa hänelle onnea ja menestystä uran seuraavaan vaiheeseen. Davidin poislähdön myötä JYP aktivoituu pelaajamarkkinoilla ja pyrimme löytämään korvaavan pelaajan Davidin paikalle nopealla aikataululla, JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen avaa.